Bilmodeller

Når det kommer til radiostyrt bil finnes det et hav av modeller å velge mellom, så det bør ikke være vanskelig å finne noe for din smak. Skal du velge bil for første gang må du være obs på at ikke nødvendigvis er størrelse og fart som gjelder. Bare fordi en bil er den raskeste, betyr ikke det at det er den du vil foretrekke å kjøre. Det er bedre å velge en modell etter området du skal kjøre i, samt dem du eventuelt skal kjøre sammen med.

Det finnes noe for enhver

Av biler finnes radiostyrte touringbiler, buggy, driftebiler, truggy, beltevogner, monstertrucks, lastebiler og anleggsmaskiner. Blant de største og mest populære merkene finner vi Axial, Traxxas, Kyosho, HSP, HPI og Tamiya. Er du ikke sikker på hva du skal velge går det an å få anbefalinger fra forhandlere, eventuelt andre mer erfarne førere. Noen foretrekker elektriske biler, andre nitro- eller bensinbiler.

Kanskje en rask HSP monstertruck kunne vært noe? Dette er en råtøff modell med firehjulstrekk og 2,4G radioutstyr. De store dekkene gir bilen god fremkommelighet og gjør det lettere for den å komme seg fram i ulendt terreng. Et veltebur under karosseriet gir bilen ekstra beskyttelse, og den medfølgende veggladeren lar batteriet lades på knapt mer enn to timer.

Eller kanskje du heller vil ha en trailrider fra Everest Gen7-serien. En RedCat-modell har firehjulsdrift, store, elastiske og grov dekk, i tillegg til bakkeklaring og høy dempervandring. Modellen fås i sort og har et rått utseende, dessuten er den spekket med smarte løsninger og ekstradetaljer. Når du kjøper denne får du med dekaler til bilens sideflater, slik at du kan få bilen til å passe stilen din.

Når du er på biljakt kan du gjerne se deg om etter tilbehør også, da det å mekke på bilen er noe av det beste med hele hobbyen.